Inclusief gele zwembroek: zo deed Timtation auditie als verleider in ‘Temptation Island’

Timtation nieuwe liefde

We kennen ‘den Tim’ natuurlijk allemaal uit het – kunnen we wel zeggen – historische vorige seizoen Temptation Island. Het ene moment was het huisje, tuintje, kindje en twee minuten later wilde hij de klimop van Cherish beklimmen. En Timtation vond zijn deelname blijkbaar zo leuk, dat hij dit jaar auditie deed als verleider.

Helaas voor Tim werd hij niet uitgekozen – misschien waren de makers bang dat hij zelf verliefd werd – maar gelukkig hebben we de beelden nog. Te zien is hoe de Belg als een ware casanova probeert de camera te verleiden.

Ring

En daarvoor heeft hij wel een heel bijzonder attribuut meegenomen. Want wat zien we daar? Is dat dé ring die hij eigenlijk aan ‘Debrah’ had willen geven na Temptation Island? Uiteindelijk ging hij dus tóch op zijn knieën, maar dan buiten het programma. ‘Je weet dat ik je doodgraag zie, dat je alles bent voor mij, dat je mijn leven bent’, begint de verleider. ‘Dus wil ik bij dezen aan jou vragen of jij met mij dit jaar wil meedoen aan Temptation?’ Oh, oh, Tim toch.

Bron: Grazia | Beeld: VIJF, RTL
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!