To All The Boys I’ve Loved Before 3: Netflix kondigt tweede vervolg van deze fantastische romcom aan

to all the boys ive loved before 3

Hiep hiep Netflix! De streamingdienst heeft onze gebeden verhoord en komt met een tweede vervolg op To All The Boys I’ve Loved Before. Dat maken hoofdrolspelers Lana Condor, Noah Centineo en Jordan Fisher donderdag bekend op Instagram.

Soms heb je van die films waar je geen genoeg van kunt krijgen. To All The Boys I’ve Loved Before is er zo een. Hoofdrolspelers Lana, Noah en Jordan zien dat ook in en kondigen een tweede vervolg van de film aan. Het bericht van het drietal leek alleen de premièredatum van het eerste vervolg weg te geven. Nadat ze hadden aangekondigd dat die film op 12 februari 2020 aan het aanbod van Netflix wordt toegevoegd, lieten de acteurs ook weten dat een derde film inmiddels in productie is.

De films volgen de titels van de boeken van Jenny Han, waarop ze gebaseerd zijn. Het tweede deel heet To All the Boys: PS I Still Love You en de derde film krijgt de naam To All The Boys: Always & Forever, Lara Jean.

De eerste film uit de reeks, over Lara Jean en de brieven die ze schrijft aan elke jongen waar ze ooit verliefd op is geweest, was volgens Netflix een grote hit en zette samen met de hit Set It Up de romantische comedy weer terug op de kaart. Lees hier alles over de comeback van dit genre.

VIVA banner

Bron: Nu.nl | Beeld: Netflix
VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.