Toch écht uit elkaar: Temptation’s Zach gezien met andere vrouw

Zach fame

Hoewel de kandidaten van Temptation Island hun lippen stijf op elkaar moeten houden over de uitkomst, kun je bij sommige koppels zelf ook wel de rekensom doen. Zo zijn Arda en Elke natuurlijk einde verhaal, maar ook voor een ander stel lijkt de koek op. Zach wordt namelijk gezien met een andere vrouw.

Lees ook:
Exit Simone: Bas had het na ‘Temptation’ heel gezellig met déze verleidster

Nu is dat op zich geen hele grote verrassing. De ‘CEO van Fuckboy Airlines’ ging namelijk tijdens Temptation flink de mist in met verleidster Romee én Simone wordt onlangs gespot op de motor van Bas.

Bekvechten

De (voormalig?) geliefden zijn dan ook flink aan het bekvechten op social media. Tijdens een Q&A beantwoordde Zach de stelling ‘Je doet alleen mee aan Temptation Island voor de fame‘ met false. Daarbij verklaarde hij: ‘Totaal niet, ik vind het juist verschrikkelijk. Mijn partner wilde meedoen voor de fame.’ Simone liet het daar niet bij zitten en reageerde alleen maar: ‘Deze guy 😏🙄😂.’

Zach andere vrouw

Alsof dat al niet genoeg aanwijzingen waren dat de twee uit elkaar zijn, wordt Zach nu dus ook nog gespot met een andere vrouw. En dat is zeker niet Simone. In een filmpje geplaatst door Team Tempa is te zien hoe de twee samen door Amsterdam lopen. Wie het is, is niet goed te zien.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Cosmopolitan | Beeld: RTL
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!