Toch nog ‘Temptation Island VIPS’? ‘We gaan wel nog wat doen’

Temptation Island VIPS

Vanwege het coronavirus is een nieuw seizoen van veel programma’s niet vanzelfsprekend. We noemen een Expeditie Robinson, maar ook Temptation Island VIPS leek een jaartje te moeten overslaan. Toch heeft presentator Kaj Gorgels goed nieuws.

Lees ook:
Bevestigt dit koppel hiermee hun deelname aan ‘Temptation Island VIPS’?

Want ja, al de kandidaten hadden anders al in het vliegtuig moeten zitten naar een tropische bestemming. Helaas pindakaas, dát ging niet door. Maar toch lijkt er wel iets op de planning te staan.

Temptation Island VIPS

Dat vertelt Kaj in zijn eigen podcast, Effe Relativeren. ‘Ik zou eigenlijk achter elkaar negen weken weg zijn, dat viel nu weg. Expeditie Robinson nemen we op de Filippijnen op, dus dat was toch al tricky’, aldus Gorgels. Wanneer Jay-Jay Boske opmerkt dat de opnames ook in Zweden hadden kunnen plaatsvinden, reageert de presentator: ‘Ja of Terschelling, of Urk. Dat is ook leuk.’

Goede oplossing

‘Ik kan er niets over zeggen, maar ik denk wel dat we dit jaar nog wat gaan draaien. Het is kijken naar een goede oplossing. Als je voor de tropen gaat, zijn er meerdere mooie landen waar je eilanden hebt. Dus ik hoop dat dat nog kan.’ Maar hoe zit het dan met de andere programma’s, zoals Temptation Island VIPS? Kaj sluit af: ‘Dat ziet er beter uit. We gaan nog wel iets doen dit jaar.’

Kandidaten

Over de mogelijke kandidaten is in ieder geval al genoeg speculatie. We noemen Lisa van Ex on the Beach, Zwanetta van (hoe kan het ook anders) Temptation Island en nog veel meer namen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Love Reality | Beeld: Still
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!