Top 5 best gelezen artikelen – week 10

leukste artikelen

Druk geweest met andere dingen dan VIVA.nl checken? Dat snappen we heus, en daarom zetten we de vijf best gelezen artikelen van afgelopen week voor je op een rij.

Beeld iStock

1. 9x de opvallendste kandidaten in spe van ‘Expeditie Robinson’

Voor het eerst sinds acht jaar is het zover: er mogen onbekende Nederlanders meedoen aan ‘Expeditie Robinson’. Voor velen een nachtmerrie, maar voor anderen een grote droom. Dat blijkt wel uit de vele aanmeldingen die RTL binnenkreeg. Dit zijn wat ons betreft de meest opvallende.

expeditie robinson

2. Kruisverhoor

Elke week deelt een lezer de avonturen van zijn of haar geslachtsdeel in woord én beeld. Deze week: Marleen (39): ‘Dat hij ook sex heeft met andere vrouwen, zegt toch niks over ons?’

3. Zien: AnyBody op video (aflevering 2)

Al 26 jaar is AnyBody een van de meest spraakmakende en herkenbare rubrieken van VIVA. Nu gaat AnyBody een stap verder, namelijk online! In aflevering 2 vertellen vriendinnen Eva (43) en Lotus (37) over hun lichaam.

4. Holiday from hell

Het ticket is geboekt, de ‘Lonely planet’ is doorgebladerd: laat die exotische droomreis maar beginnen. Toch? Voor Brenda (40) liep het anders. Ze was op vakantie naar Venezuela voor drie weken met haar toenmalige vriend. Haar reisadvies achteraf: “Ga alleen de 
jungle in met dichte schoenen met een dikke zool.”

 

5. VIDEO: Upgrade je paardenstaart met dit trucje

Met deze variatie op de paardenstaart geef je ‘m heel gemakkelijk een upgrade! Bekijk de video hierboven.

paardenstaart