Top 5 best gelezen artikelen – week 10

artikelen

Afgelopen week iets te druk geweest om VIVA.nl te checken? No worries, wij zetten de artikelen die je echt niet gemist mag hebben, voor je op een rijtje.

1. Wat niemand je vertelt over zwanger zijn

Ochtendmisselijkheid, vermoeidheid en brandend maagzuur: natuurlijk, die kenden we wel. Maar over al die andere ongemakken hoor je veel minder.

vivamamadag9

2. ‘Mijn vriend geeft me de keuze: abortus of einde relatie’

Vijf maanden na de bevalling van haar eerste dochter is forummer yoma ongepland opnieuw zwanger geraakt. Abortus ziet ze absoluut niet zitten, maar haar vriend vindt het te vroeg voor een nieuwe baby en stelt yoma voor de keuze: abortus of einde relatie.

abortus

3. Zwanger en sex: waar laat je die buik?

Een potje sexen met 35 weken? Je moet er misschien niet aan denken, maar je lichaam wel: de meeste vrouwen zijn door hormonen extra opgewonden tijdens de zwangerschap. Hoe je het handig aanpakt?
zwanger en sex

4. Blog Zimra – Sexspeeltjes: gewoon doen!

Het valt Zimra Geurts op dat veel singles en stellen niet snel op zoek gaan naar leuke sexspeeltjes. Niet omdat ze denken dat het niet lekker of spannend is, meer omdat ze het moeilijk vinden om ze aan te schaffen. Zonde!
cellulite

5. Kamal Maihouane: ‘Ineens was ik de loser van de Postcode Loterij’

VIVA drinkt elke week een drankje met een leuke man. Deze keer tikken we een budgetbiertje weg met Kamal Maihouane. Op 4 januari zag hij in de Postcode Loterij een miljoenenprijs aan zijn neus voorbijgaan door een mislukte incasso.
kamal postcode loterij

Beeld: iStock