Top 5 best gelezen artikelen – week 11

artikelen

Druk geweest met andere dingen dan VIVA.nl checken? Dat snappen we heus, en daarom zetten we de vijf best gelezen artikelen van afgelopen week voor je op een rij.

1. Kruisverhoor

Elke week deelt een lezer de avonturen van zijn of haar geslachtsdeel in woord én beeld. Deze week: Sanne (27): ‘Tijdens het lezen van ‘Fifty shades of grey’ masturbeerde ik een keer of vier per dag’.

 

2. Emmie (26) heeft endometriose

We kennen allemaal de krampen die je hebt wanneer je ongesteld bent, maar wat als de pijn echt niet te verdragen is? Emmie van Kessel (26) weet hoe dat voelt, want zij heeft de aandoening endometriose: ‘Ik had soms zo veel pijn dat ik flauwviel’.

endometriose

3. Linda (21) is sexvlogger

Sexvloggers en -bloggers hebben er geen probleem mee om duizenden volgers op het internet te vertellen over hun ervaringen met anale sex, masturberen of vibrators. Linda de Munck (21) : ‘Waarom zou ik het niet met anderen delen?’

4. Waarom je op zondagavond niet in slaap valt

De hele week slaap je als een roos, maar zodra het zondagavond is lig je naar het plafond te staren. Terwijl je best wat slaap kan gebruiken (want: een iets te gezellig weekend) en je morgen weer fris en fruitig op je werk wilt verschijnen. Herkenbaar? Dít is de reden dat je op zondag niet in slaap komt.

zondag slecht slapen

5. Daten met Fred van Leer

VIVA drinkt elke week een drankje met een leuke man. 
Deze keer hebben Katy (rechts) en Marloes (links) een date met stylist 
Fred – koekoek – van Leer (40) om te kletsen over zijn succes.Beeld iStock