Top 5 best gelezen artikelen – week 11

artikelen

Heb je het deze week druk gehad en had je daardoor geen tijd om VIVA.nl te checken? No worries, we zetten de artikelen die je echt niet gemist mag hebben op een rijtje.

1. Dit waren de geschokte maar hilarische reacties op aflevering 8 van Temptation Island

Gisteren was het weer zover: Temptation Thursday. Er stond een veelbelovende aflevering op de planning, ínclusief kampvuur. En ja, dat maakte weer het nodige los bij de kandidaten.

2. Nieuw op de buis: noodgedwongen slapen met je ex

Het is misschien wel je grootste nachtmerrie op relatievlak: een nacht (noodgedwongen) doorbrengen met je ex. Goede reden om er een programma van de maken, vonden tv-makers in Engeland. Het resultaat? Een waardige opvolger van Temptation Island (al zijn we daar nog wel even zoet mee, maar dat terzijde).

3. Reis voor nog geen €200 per trein van West naar Oost Amerika

Wil je dit jaar die langverwachte roadtrip kriskras door Amerika maken? Dat kan. En je hoeft er niet voor achter het stuur te kruipen en ook niet je spaarvarken voor stuk te slaan. De beste manier om door The States te reizen, van de westkust naar de oostkust, is per trein met de Amtrak Rail Pass. En dat voor maar $213, een slordige 175 euro.

4. Er komt nóg een seizoen Temptation Island (maar er zit een addertje onder het gras)

Het komt zo’n beetje iedere dag wel voorbij in een gesprek of op social media: het huidige, bijzonder spraakmakende seizoen van Temptation Island, waarvan vanavond (yehesss!) weer een nieuwe aflevering te zien is. Voor de die-hard fans hebben we goed nieuws, want RTL heeft een nieuw seizoen van de ultieme relatietest aangekondigd.

5. Wie om zichzelf kan lachen, staat positiever in het leven

Hey lolbroek, sta je op het punt een goeie grap te maken maar schiet je al voordat de eerste woorden over je lippen rollen in de lach? Kun je vervolgens niet ophouden met lachen en moet je er zelfs van huilen? Goed nieuws! Science says: mensen die om zichzelf kunnen lachen, staan positiever in het leven. En dat wil je, dus kom maar door met die grapjes.

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Beeld iStock