Top 5 best gelezen artikelen – week 11

artikelen

Alsjeblieft: de vijf best gelezen artikelen van afgelopen week op een rijtje. Kun je up to date je weekend beginnen!

1. Doutzen, Trijntje en Kim doen het. Maar wat is Hypnobirthing eigenlijk?

Doutzen Kroes en Trijntje Oosterhuis deden het, en ook Kim Kötter zal haar eerste kindje ter wereld brengen met hulp van Hypnobirthing. Hypno-wat? En waarom bevalt tout bekend Nederland op die manier?

hypnobirthing

2. Donderdijen en andere zaken waar een man niet op let in bed

Doe jij het liever met het licht uit omdat je je onzeker voelt over je donderdijen, huidstriemen en die pukkel op je rechterbil? Welnee, die dingen maken mannen geen moer uit. Sterker nog: hij ziet ze niet eens.

donderdijen

3. Verborgen bacteriën: dit zijn de meest vieze voorwerpen in huis

Hoe lang doe jij gemiddeld met een afwassponsje? En waar bewaar jij je tandenborstel? Goed om daar tóch even kritisch naar te kijken, want wat blijkt uit onderzoek van de universiteit van Arizona? Op deze voorwerpen in je huis zitten meer bacteriën dan op je toiletbril.

vieze voorwerpen

4. Het leven van een shemale (deel 3): ‘Mijn baas noemde me een flop’

In het mannenlichaam waarin ze is geboren, heeft Alex (34) zich nooit thuis gevoeld. Dankzij verschillende operaties lukt het haar om steeds meer vrouw te worden. Toch gaat ze niet all the way: Alex heeft besloten haar penis te behouden. Ze wordt een shemale. Voor VIVA houdt ze deze maand een blog bij.

shemale

5. Fleurs column: Je suis Kruidvat

VIVA-journalist Fleur Meijer (34) schrijft over haar dagelijkse strubbelingen. Elke week lees je Fleurs column in VIVA en op VIVA.nl.

fleurs column

Beeld: iStock