Top 5 best gelezen artikelen – week 12

artikelen

Druk geweest met andere dingen dan VIVA.nl checken? Dat snappen we heus, en daarom zetten we de vijf best gelezen artikelen van afgelopen week voor je op een rij.

1. Sandy: ‘Mijn man dement? Dat kon toch niet, hij was net 30’

De man van Sandy (29) was zorgzaam, lief en een geweldige vader voor hun dochter Eva (3). Tot hij vergeetachtig begon te worden en zijn IQ daalde naar 50. Maarten (32) bleek dementie te hebben.

2. Dit gebeurt er met je vagina als je veel fietst

Fervente spinners zullen het vast wel eens gemerkt hebben: als je veel kilometers maakt in je les kan het nogal pijn gaan doen down under. 

3. Dit is nu een ding onder kersverse moeders: baargoud

Dat een bevalling niet niks is, geloven we heus (of hebben we inmiddels zelf ervaren). En bij zo’n bijzondere prestatie hoort een cadeau, toch? Daarom krijgen steeds meer kersverse moeders ‘baargoud’ van hun partner, nadat ze bevallen zijn.

baargoud

4. Wat je altijd al wilde weten: het gewicht van Linda de Mol

Nu is het genoeg, vindt Linda de Mol, en daarom is ze maandag begonnen met een afvalpoging. Als stok achter de deur heeft ze haar lezeressen gevraagd mee te doen met LINDA.lijnt én houdt ze iedereen op de hoogte van haar afvalrace door middel van vlogs.

5. Dit verdienen Nederlandse acteurs écht

Het is belangrijk om een leuke baan te hebben.  Maar zeg nu zelf: het is ook prettig als het een beetje schuift. Mocht het je droom zijn om actrice te worden, ga dan vooral naar Amerika. Daar zijn de salarissen zeer royaal. We verklappen: in ons kikkerlandje staat het er een stuk kariger voor.

Beeld iStock