Top 5 best gelezen artikelen – week 12

artikelen

De meest gelezen artikelen van afgelopen week, voor je op een rijtje. Zodat je niets belangrijks hoeft te missen.

1. ‘Mijn vriend houdt niet van beffen’

Forummer SatinHair is dol op haar vriend. Er is alleen één ding waar ze van baalt: hij houdt niet van beffen. En laat dat nou net het enige zijn waarvan ze klaarkomt.
beffen

2. Melissa kreeg de tamponziekte: ‘Vast een griepje’

Als Melissa (23) naar de dokter had geluisterd, was ze er nu niet meer geweest. Haar ‘griepje’ bleek een zeldzame bacteriële infectie, die via een tampon haar lichaam was binnengedrongen.
tamponziekte

3. Blog Michelle: Op de cover

Onze eigen Michelle siert deze week de cover, maar de shoot ging niet helemaal zonder slag of stoot…Op de cover

4. Het leven van een shemale (deel 4): ‘Ik zoek een vrouw die lesbisch is, maar niet afknap op mijn penis’

In het mannenlichaam waarin ze is geboren, heeft Alex (34) zich nooit thuis gevoeld. Dankzij verschillende operaties lukt het haar om steeds meer vrouw te worden. Toch gaat ze niet all the way: Alex heeft besloten haar penis te behouden. Ze wordt een shemale. Voor VIVA houdt ze deze maand een blog bij.

Alex vivaveer

5. VIDEO: Michelle deelt #VIVAVEER uit op straat

Deze week krijg je bij VIVA acht stickers met toffe complimenten cadeau. Michelle ging de straat op om het goede voorbeeld te geven en deelde tientallen stickers uit. Ook iemand een veer in zijn kont steken? Ga naar viva.nl/veer!

VIVAveer

Beeld: iStock
Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.