Top 5 best gelezen artikelen – week 13

artikelen

Heb je het deze week druk gehad en had je daardoor geen tijd om VIVA.nl te checken? No worries, we zetten de artikelen die je echt niet gemist mag hebben op een rijtje.

1. Gek op 30 Seconds? Geef je dan snel op voor dit kampioenschap!

Ben jij altijd super fanatiek bij een potje 30 Seconds? En doe je er alles aan om te winnen? Dan kun je je nu opgegeven voor het Open Tilburgs Kampioenschap van dit spel.

2. Psst, eet jij nog paaseitjes? Je hebt nu chocolade-piemels!

3. O my: Temptations Deborah krijgt nóg een klap te verwerken

Het is weer donderdag en dat betekent maar één ding: Temptation Island. De aflevering van vanavond blijkt de heftigste tot nu toe te zijn, en voor wie al het nieuws rondom de soap waar Goede Tijden, Slechte Tijden nog een puntje aan kan zuigen een beetje volgt, weet inmiddels dat Deborah een flinke klap – eerder een goede linkse – in haar gezicht krijgt. En alsof alle ellende van haar ‘hartje’ Tim nog niet genoeg is, gaat er nu ook nog een bizarre roddel over haar rond.

4. Moeite met vroeg opstaan? Dat is de schuld van je genen

Elke ochtend als de wekker gaat, ben je echt nog niet klaar voor de dag. Je snapt dan ook niet hoe ochtendmensen het doen: ’s morgens ben je gewoon niet te genieten. Maar het is niet jouw fout: deze struggle met vroeg uit bed komen blijkt in je genen te zitten.

5. Joy lijdt aan misofonie: ‘Wanneer mijn vriend door zijn koffie roert, kan ik hem wel wurgen’

Kraken, slurpen, smakken, een wiebelende voet: irritante geluiden en bewegingen roepen bij Joy (27) extreme boosheid en walging op. De oorzaak: ze lijdt aan misofonie.

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Beeld iStock