Top 5 best gelezen artikelen – week 14

artikelen

Druk geweest met andere dingen dan VIVA.nl checken? Dat snappen we heus, en daarom zetten we de vijf best gelezen artikelen van afgelopen week voor je op een rij.

1. 4x daarom gebruik je een buttplug

Wat kan er nou lekker zijn aan een sexspeeltje in je achterste, zul je je misschien afvragen. LotteLust legt het uit.

buttplug

2. VIDEO: Rosanna van ‘Temptation Island’: ‘Ik heb er heel veel spijt van’ 

De roddelmachine rondom ‘Temptation Island’ draait op volle toeren. Eerder deze week vertelde verleidster Saartje dat Rosanna in het ziekenhuis zou zijn beland na haar wilde nacht met Alex. In de ‘Coen en Sanders show’ op Radio 538 vertelt Rosanna zélf hoe het zit.

rosanna temptation island

3. Kruisverhoor 

Elke week deelt een lezer de avonturen van zijn of haar geslachtsdeel in woord én beeld. Deze keer: Christian (31): ‘Een week na de breuk had ik mijn eerste verzetje’.

4. Dít zijn de 5 meest trendy haarkleuren van dit voorjaar

Nu de lente weer in volle gang is, is het voor jou misschien ook wel de hoogste tijd om je lokken weer te voorzien van een spiksplinternieuw én trendy kleurtje. Interesse? Dan ben je vast en zeker benieuwd naar de meest hotte trends van dit voorjaar. StyleToday zette alvast vijf van hun favorieten voor jullie op rij. Get inspired!

trend haarkleuren

5. Dweilen met warm water en meer schoonmaakfouten die we maken

Hoewel we nooit écht zin krijgen in schoonmaken, is het nu het weer voorjaar is toch wel lekker om een schoon huis te hebben. Aan die grote schoonmaak dus! Maar let op, want volgens experts maken we deze fouten nog veel te vaak.

dweilen water

Beeld iStock