Top 5 best gelezen artikelen – week 14

artikelen

Te druk geweest met andere dingen en geen tijd gehad om de artikelen op VIVA.nl te checken? No problem, zo ga je toch nog up to date het weekend in.

1. 10 irritante opmerking als je single, kinderloos en in de dertig bent

Je bent de dertig gepasseerd en nog single en kinderloos.So fucking what? Deze 10 ‘ka-uu-tee’-opmerkingen komen thirty-something single vrouwen zonder kinderen maar al te bekend voor.

irritante opmerkingen

2. Esmée Denters: ‘Ik ben mijn passie voor muziek een tijdje kwijt geweest

Van duizenden fans en een contract bij Justin Timberlake, met de zangcarrière van Esmée leek weinig mis te kunnen gaan. Inmiddels werkt ze in een frozenyoghurt winkel en probeert ze opnieuw aan de weg te timmeren als artiest. Waar hing ze al die jaren uit?

esmee denters

3. Zes voordelen van grote borsten

Ben jij gezegend met een flinke voorgevel? Ze zitten heus weleens in de weg, maar grote borsten hebben ook zo hun voordelen.grote borsten

4. Blog Zimra: Bilmassage

Zimra vindt een bilmassage geil en lekker, maar ze hoorde laatst dat het ook goed is voor je billen. Ze zouden er steviger en ronder van worden. En wie wil dat nou niet!

cellulite

5. Dit verandert er aan je borsten als je zwanger bent

Veel vrouwen merken aan hun borsten dat ze zwanger zijn, want dan gebeurt er nogal wat met je boezem. Wat precies hebben we op een rijtje gezet.

borsten zwanger

 

Beeld: iStock
Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.