Top 5 best gelezen artikelen – week 15

populaire artikelen

Druk geweest met andere dingen dan VIVA.nl checken? Dat snappen we heus, en daarom zetten we de vijf best gelezen artikelen van afgelopen week voor je op een rij.

1. Van gordijn tot tulp: dit zijn de vijf soorten vagina’s die er bestaan

Dunne, stevige, uitstekende of slappe schaamlippen. Iedere vrouw heeft een andere vagina (om trots op te zijn!). Toch zouden er vijf algemene soorten zijn waar ieders punani onder valt. Dat onthult voormalig vagina-waxer Mel aan Elite Daily.

2. Tony’s Chocolonely komt met een nieuwe smaak!

Hard bezig bikiniproof te worden voor de zomer? Stel dat lijnen nog maar even uit, want je favoriete chocolademerk komt met goed nieuws: Tony’s Chocolonely lanceert weer een nieuwe smaak. Wij kunnen niet wachten om ‘m te proberen.

3. Dit is de reden dat kledingverkopers je bon niet in het tasje doen

Yay, je hebt eindelijk die toffe blouse/jurk/pantalon gescoord waar je al maanden naar op zoek was. Bij het afrekenen krijg je de bon door de verkoopster in je handen gedrukt, in plaats van dat ze deze in het tasje stopt. Why?! De reden blijkt heel logisch.

bon tas shoppen

4. Niet of later ongesteld? Dit is wellicht de reden (en nee, het is geen zwangerschap)

Niet ongesteld, niet zwanger: hoe kan dat? Een zwangerschap is niet het enige waardoor je menstruatie uit kan blijven. Wij zetten de verschillende oorzaken voor je op een rij.

onregelmatig ongesteld

Zo moeder zo dochter: Madonna’s dochter Lourdes ‘shockeert’ met okselhaar

Inmiddels is dochter Lourdes Leon alweer 20 jaar oud, maar ze lijkt niet te zijn vergeten wie haar moeder is. Net als Madonna is ze nu gespot met een paar harige oksels, en dat doet de gemoederen nog steeds flink oplaaien.

Beeld iStock