Top 5 best gelezen artikelen – week 15

artikelen

Druk, druk, druk met andere dingen en geen tijd gehad om de artikelen op VIVA.nl te checken? No worries, na het lezen van deze top 5 ga je tóch up to date het weekend in.

1. Topprestaties van kersverse moeders

De eerste maanden als moeder zijn niet altijd makkelijk. Tussen het voeden, krampjes bestrijden en doorstaan van slapeloze nachten door, wordt zoiets als douchen, de wasmand leeg krijgen of het aanrecht schoon hebben ineens een topprestatie.

vivamama14

2. Blog Zimra: Speel hard to get

Hier en daar een onenightstand kan superspannend zijn. Maar als je echt met iemand wilt daten, kun je de sex beter even uitstellen, vindt blogger Zimra. Dus, luidt haar advies: speel hard to get.

cellulite

3. Lauren Verster en Kimberley Klaver: ‘Als we samen zijn zit er geen rem op’

Fijn als je het goed kunt vinden met je collega, nog fijner als blijkt dat jullie meer gemeen hebben dan alleen dezelfde baas en zelfs best friends worden. Lauren en Kimberley leerden elkaar kennen in het vak en weten business & pleasure inmiddels prima te combineren.

Lauren Verster en Kimberly Klaver

4. Wat niemand je vertelt over het hebben van een huisdier

“Ah, wat is het toch een poepie!” Hoor je het jezelf nog zeggen bij de aanschaf van je huisdier? De VIVA-forummers ook, maar inmiddels weten ze wel beter. Dit is wat niemand je vertelt over het hebben van een huisdier.

huisdier

5. Femke probeert zichzelf te blijven – deel 10: Wat je als moeder nooit vergeten mag

Hoe oud Seth was toen hij voor het eerst ging kruipen? Femke is het vergeten. Wat raar is, aangezien de man 14 maanden is, dus hoe lang kan het geleden zijn?femke

Beeld: iStock
Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.