Top 5 best gelezen artikelen – week 17

leukste artikelen

Druk geweest met andere dingen dan VIVA.nl checken? Dat snappen we heus, en daarom zetten we de vijf best gelezen artikelen van afgelopen week voor je op een rij.

1. Kruisverhoor

Elke week deelt een lezer de avonturen van zijn of haar geslachtsdeel in woord én beeld. Deze week Tess (28): ‘Een plastisch chirurg heeft m’n vagina mooi gemaakt’.

2. 5 apps die ervoor zorgen dat je jezelf écht uit bed sleept

Kun jij ’s ochtends met geen mogelijkheid beweging in jezelf krijgen? En moet je altijd minstens acht keer snoozen voordat je je bed eindelijk uitkomt? Geloof het of niet, maar er zijn manieren om ook jou uit je warme nestje te krijgen. De volgende apps zijn ideaal voor iedereen die ’s ochtends niet uit bed te branden is.

wekker app

3. Door deze rare tip doen jouw pumps geen pijn meer

De spreuk ‘wie mooi wil zijn, moet pijn lijden’ is voor niets zó toepasselijk als voor het dragen van pumps. Want die hoge hakken mogen je benen dan wel langer laten lijken, je betaalt er vaak een blarende prijs voor. En dan hebben we het nog niet eens over die arme tenen die afgekneld worden.

pumps

4. Huisje, boompje, beestje en ongepland zwanger: ‘Alles in mijn lichaam schreeuwt nee’

Stel: je bent drie jaar getrouwd, hebt een ruim koophuis, een stabiele financiele situatie maar je raakt ongepland zwanger. Wat zou jij doen?

5. De 10 redenen om geen sex te hebben

Soms maakt het niet uit hoeveel kaarsen je laat branden en welke romantische muziek je op zet, de zin in sex wordt er niet beter op. Je wil wel, maar het lukt niet. En dat is oké. Duurt je sex black-out echter weken of maanden? Dan kunnen onderstaande libido-crushers de reden zijn.

seks

Beeld iStock