Top 5 best gelezen artikelen – week 17

artikelen

Een vrije Koningsdag, misschien al meivakantie: we vinden het heus niet raar als je deze week niet álles op VIVA.nl hebt gelezen. Daarom zetten we de vijf best gelezen artikelen op een rijtje. Dan hoef je niets te missen.

1. Aan de antidepressiva als je zwanger bent: ‘Als ik stop met de medicijnen, heb ik 80 procent kans op een depressie’

Vera (32) is gevoelig voor depressies. Toen ze zwanger raakte, stond ze voor de keuze: stoppen met de antidepressiva met het risico om tijdens de zwangerschap depressief te raken óf blijven slikken met onduidelijke risico’s voor het kind. Ze koos voor het laatste.

Vera-18-of-19

2. De 5 meest opvallende vaginatrends

Voor cosmetische redenen, omdat je er last van hebt of er juist te weinig van voelt: voor elk probleem omtrent je vagina lijkt tegenwoordig een oplossing te zijn. Het is maar goed dat artsen tegenwoordig zoveel kunnen. Ja, óók met je vagina en alles daaromheen

designervagina

3. 5 dingen die je niet wist over royaltydeskundige Marc van der Linden

Oranjekenner Marc van der Linden (46) heeft het druk tijdens Koningsdag: eerst loopt hij in het gevolg van de koninklijke familie mee door Zwolle en daarna gaat hij meteen door naar ‘RTL Boulevard’. Wat weten we eigenlijk van deze kenner van het koningshuis? En wat weet hij allemaal van Willem-Alexander en Máxima?

marc van der linden

4. Blog Zimra: Vagina

Blogger Zimra Geurts was vorige week te gast bij het RTL-programma ‘Koffietijd’, dat die week in het thema stond van ‘de vagina.’ Dit omdat blijkt dat vrouwen dit onderwerp nog altijd als een soort taboe zien, maar waarom eigenlijk?

cellulite

5. Zo wordt Koningsdag toch nog heet

De weersvoorspellingen voor Koningsdag waren niet al te best en dus moesten we er zelf maar wat van maken.

koningsdag

Beeld: iStock