Top 5 best gelezen artikelen – week 18

artikelen

Heb je het deze week druk gehad en had je daardoor geen tijd om VIVA.nl te checken? No worries, we zetten de artikelen die je echt niet gemist mag hebben op een rijtje.

1. Kom maar met die zomer: Lidl komt met ijsjes in 4 cocktailsmaken

Vorige zomer likten we al aan de tropische Gin&Tonic- en Bellini-ijsjes van Aldi. Maar Lidl komt dit jaar met nog veel meer cocktailijsjes op de proppen. Say hello to je nieuwe favoriete ijssmaken.

2. Betaald toetjes testen: FrieslandCampina zoekt fijnproevers

Op zoek naar een leuke bijbaan én gek op toetjes? Zoek niet verder, want we hebben je droombaan gevonden. FrieslandCampina is op zoek naar fijnproevers voor haar zuivelproducten.

3. Bloedstollend spannend: deze dramaserie wordt de opvolger van Penoza

De afgelopen jaren zaten we ieder najaar op de zondagavond aan de buis gekluisterd voor het oerspannende Penoza. Afgelopen seizoen was helaas het laatste en dus is het hoog tijd voor een waardige opvolger. En dít lijkt ‘m te worden…

4. Niet trouwen, wel feest: steeds meer stellen kiezen voor een wij-gaan-niet-trouwenfeest

Een enorme witte trouwjurk, een prachtige locatie en de man van je dromen aan wie je het jawoord geeft: het zal voor veel vrouwen een droom zijn – eentje die vooral vroeger, maar ook nu nog leeft. Toch blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) dat er steeds minder twintigers én dertigers het huwelijksbootje instappen. In de groep 25- tot 30-jarigen stonden vorig jaar slechts 37 op de 1000 vrouwen voor het altaar. En dat terwijl dit aantal twintig jaar geleden nog op 83 lag. Maar ondanks dat we minder trouwen, wordt zo’n uitbundig trouwfeest niet helemaal overgeslagen…

5. Deze Arabische namen zijn helemaal in

Emma, Tess, Sophie, Noah, Sem en Lucas, het zijn de meest populaire kindernamen in Nederland van afgelopen jaar. Al jaren wordt de top 10 voor zowel meisjes- als jongensnamen aangevoerd door korte, lekker Hollandse namen. Toch vindt er langzaamaan een verschuiving plaats. Arabische namen zijn steeds meer in opkomst.