Top 5 best gelezen artikelen – week 19

artikelen

Druk geweest met andere dingen dan VIVA.nl checken? Dat snappen we heus, en daarom zetten we de vijf best gelezen artikelen van afgelopen week voor je op een rij.

1. Kruisverhoor

Elke week deelt een lezer de avonturen van zijn of haar geslachtsdeel. Deze keer: Vanessa (33): ‘Mijn pijpkwaliteiten verdienen mond-tot-mond-reclame’.

2. Dit zijn tot nu de populairste meisjes- en jongensnamen van 2017

Een naam kiezen voor je kind: het is nogal wat. Heb je je naam allang in je hoofd, of twijfel je steeds? Ga je voor een naam die je niet vaak hoort, of kies je er eentje die populair is?

kindernamen

3. Zo nemen all you can eat-restaurants je in de maling

Ze maken een enorme opmars in Nederland: gigantische all you can eat-restaurants met honderden zitplaatsen. We zijn er dol op, want er is keuze te over en ze zijn relatief goedkoop. Maar is dat wel echt zo?

all you can eat

4. Het sexleven als moeder

Het sexleven van forummer Ontbijtkoekje is sinds een paar maanden bagger. Haar peuter  vraagt veel aandacht en energie. Daardoor is ze ’s avonds uitgeblust en heeft ze geen zin meer in sex. Als ze het een keer in de twee weken doet, is het veel. Soms voelt ze zich schuldig naar haar man. Ze vraagt zich af of andere moeders  dit herkennen.

5. Bizar: hoe je tepels verraden welke lipstick het best bij je past

Of het nu voor werk of voor een etentje is: een goede nude lipstick komt altijd van pas. Maar hoe de #@*! kom je erachter welk van al die tinten het best bij jou past? Nou, daar schijnt een supermakkelijke truc voor te zijn (wees voorbereid: hij is wat aan de bizarre kant).

kleur nude lipstick

Beeld iStock