Top 5 best gelezen artikelen – week 19

artikelen

Een drukke week achter de rug en daardoor geen tijd gehad om VIVA.nl te checken: we snappen het helemaal. Nu het (lang) weekend is, heb je alle tijd om bij te lezen! Wij zetten de 5 best gelezen artikelen voor je op een rijtje.

1. Josje Huisman: ‘Soms denk ik: oeh, wat nu?’

Het K3-tijdperk is nu écht voorbij; na zeven jaar moet Josje Huisman (30) het zelf gaan doen. Ook al heeft ze al wat van zichzelf kunnen laten zien, ze wordt nog altijd geassocieerd met de bekende meidengroep: “Ik krijg nog steeds de opmerking: ik herken je niet zonder je staartjes.”

Josje Huisman

 

2. Blog Zimra: Sexuele ongemakken

Dat sex niet altijd even soepel verloopt, weten we allemaal. Soms is het vuurwerk, een andere keer voelt het helemaal niet zo goed. Zimra verbaast zich erover hoeveel mensen daar niet eerlijk over zijn tegen hun partner.

cellulite

3. Fleurs column: Amsterdamned

Wekelijks schrijft columniste Fleur een column over haar strubbelingen. Deze week zijn dat de huurprijzen én de mannen in Amsterdam.fleurs column

 

 

 

 

4. 5 beautytutorials die je moet zien

Make-up is niet altijd even makkelijk: wenkbrauwen groeien ongelijk, eyeliner is één grote knoeiboel en die bronzer net te oranje. Maar er is hoop! Volg deze vijf beautytutorials voor een flawless make-up look.

beautytutorials

5. Verstandelijk beperkt en een kind: kan het wel of niet?

Mogen verstandelijk beperkten kinderen krijgen of niet? Deze vraag roept vaak discussie op, maar vooralsnog is er geen wet die mensen kan dwingen kinderloos te blijven. Hoe denken de forummers hierover?

verstandelijk beperkt

 

Beeld: iStock