Top 5 best gelezen artikelen – week 2

artikelen

Druk geweest met andere dingen dan VIVA.nl checken? Dat snappen we heus, en daarom zetten we de vijf best gelezen artikelen van afgelopen week voor je op een rij.

Beeld iStock

1. Maartje (28) viel 86 kilo af

De feestdagen zitten erop, de kilo’s eraan 
en de goede voornemens staan strak 
geformuleerd: afvallen wil je. Nou nee, niet iedereen. Want Maartje liet haar kilo’s lekker in 2016 achter.

maartje afvallen

2. De Badjas: Op de dansvloer – deel 2

De Badjas is een bewust naamloze schrijver uit Amsterdam, die elke week over zijn sexavonturen vertelt.  Tijdens een feestje liep hij een vrouw tegen het lijf met wie het er op de dansvloer heet aan toe ging: ‘Ze stapt het herentoilet in en trekt ook mij naar binnen.’

column de badjas

3. BDSM-spelletjes voor beginners

Dankzij ‘Fifty shades of Grey’ is het taboe rondom de kinky lifestyle de laatste jaren flink doorbroken. Wil je je ook eens wanen in de wereld van Christian en Anastacia, maar wil je een beetje rustig aan beginnen? LotteLust zet een aantal kinky spelletjes op een rij.

bdsm

4. Waaarom je Modern Family’s Phil Dunphy in je armen moet sluiten

‘Modern Family’-fans houden allemaal van ‘m: Mister Phil Dunphy. Altijd enthousiast, altijd passend advies (Phil’s-Osophy) voor z’n kiddo’s en altijd weer die onoverwinnelijke oneliners. Waarom jij hem ook in je armen moet sluiten? Voor wat meer positiviteit in je leven. Want he’s the cool dad, that’s his thang.

if-phil-dunphy-quotes-were-motivational-posters-2-32072-1434744495-0_dblbig

5. De meest opvallende momenten van de Golden Globes

Los van de prijswinnaars en veelbesproken speeches waren er nóg meer momenten die de uitreiking van de Golden Globes bijzonder maakten. Zoals de zoen tussen Andrew Garfield en Ryan Reynolds (plus de oranje kleur van laatst genoemde), en Chrissy Teigen die weer een aantal heerlijke streken uithaalde.

golden-globes