Top 5 best gelezen artikelen – week 2

artikelen

Heb je het deze week druk gehad en had je daardoor geen tijd om VIVA.nl te checken? No worries, we zetten de artikelen die je echt niet gemist mag hebben op een rijtje.

1. Voor de grote trek: McDonald’s verkoopt McNuggets per 50 stuks

Kan jij geen McDonald’s-filiaal verlaten zonder dat je ‘kip 9’ hebt besteld? Dan hebben we goed nieuws voor je. De fastfoodketen gaat de welbekende McNuggets nu ook per 50 stuks verkopen!

2. Molloten opgelet: er komt misschien WIDM met onbekende Nederlanders

Als diehard fan zat jij zaterdagavond natuurlijk voor de buis om de Mol te ontmaskeren. Elk jaar ga je weer druk op zoek naar hints, beland je in een tunnel… En hoewel op deze manier meedoen al superleuk is, blijft écht kandidaat kunnen zijn een grote droom. Tot nu dan.

3. Oh my: er bestaat zoete hummus die perfect is als toetje

Met avocado op een rijstwafel, om in te dippen met je wortel en… hummus als toetje! Nee, dan hebben we het niet over een pikante of knoflook-achtige variant om na je diner te eten: er bestaat nu namelijk ook zoiets als zoete hummus.

4. Even gruwelen: deze Instagrampagina verzamelt de allerlelijkste schoenen

Wie dacht dat Crocs het allerlelijkste schoeisel ter wereld was, heeft vast nog nooit een kijkje genomen op het Instagramaccount Crimes Against Shoemanity. Daar worden namelijk foto’s van de meest afstotelijke schoenen ter wereld gepost.

5. Aan hoeveel van deze nineties-haartrends heb jij meegedaan?

Niet. Te. Doen. De jaren negentig zijn al bijna 30 jaar oud! Het was de tijd dat de Spice Girls en The Backstreet Boys uit de speakers van je draagbare ‘boombox’ schalden, je verslaafd was aan ‘snaken’ op je Nokia, je een opblaasstoel in je kamer wilde en Fido Dido je favo animatiefiguur was. Maar écht onvergetelijk uit de 90’s zijn natuurlijk de opmerkelijke haartrends.

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Beeld iStock