Top 5 best gelezen artikelen – week 20

best gelezen

Heb je het deze week druk gehad en had je daardoor geen tijd om VIVA.nl te checken? No worries, we zetten de artikelen die je echt niet gemist mag hebben op een rijtje.

Perfect voor zomerse dagen: zo maak je sangría met Licor 43

Cocktails, zoenen, chocoladeletters, ijs: you name it en er bestaat wel een variatie met Licor 43 van. Voor zomerse dagen als deze hebben we een nieuw recept waardoor het water je ongetwijfeld direct in de mond staat: Licor 43-sangría.

licor 43 sangria

Koppels met dit leeftijdsverschil zijn het gelukkigst

Val jij op iemand die jonger dan jou is? Of juist ouder? Of maakt het je juist helemaal niet uit? Sommige mensen kunnen een sterke voorkeur voor een bepaald leeftijdsverschil hebben en toch hoor je wel vaker age is nothing but a number. Uit recent onderzoek is nu gebleken wat het ‘ideale leeftijdsverschil’ is.

Deze Schotse kindernamen zijn in opkomst

Schotland: het land van de groene heuvels en diepe meren, doedelzakken, whisky, eeuwenoude kastelen én van de meest tijdloze namen die je misschien (nog nooit eerder) gehoord hebt. Schotse babynamen zijn in opkomst en dat heeft er deels mee te maken dat de meeste Schotse namen genderneutraal zijn. Welke is jouw favoriet?

5 fabels over anale seks

Misschien fantaseer je er weleens over: anale seks. Misschien ook lijkt het je té intiem en best eng. We hebben immers allemaal weleens een horrorverhaal over anale seks gehoord. Hoog tijd om misverstanden de wereld uit te helpen.

5 fabels anale seks

Erotisch verhaal: ‘Hij kan er altijd enorm van genieten om mij helemaal wild te maken’

Iedere week op VIVA.nl: een erotisch verhaal, opgebiecht door een VIVA-lezeres. Deze week: geil worden op een verlaten parkeerplaats.

https://www.magazine.nl/abonnement/viva

 

 

VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.