Top 5 best gelezen artikelen – week 20

artikelen

Druk geweest met andere dingen dan VIVA.nl checken? Dat snappen we heus, en daarom zetten we de vijf best gelezen artikelen van afgelopen week voor je op een rij.

1. Trouwen, kinderen krijgen en een huis kopen: dít is de ideale leeftijd

Ondanks dat het niet echt te plannen valt, zouden veel mensen wel wíllen kunnen bepalen wanneer ze een kindje krijgen en in het huwelijksbootje stappen. Uit recent onderzoek is gebleken wat men de ideale leeftijd vindt voor deze levensmijlpalen.

ideale leeftijd

2. Dít bizarre ingrediënt geeft je roze koek haar kleur

Een roze koek is een snack waar we altijd wel wakker voor gemaakt kunnen worden. Alleen al om de kleur; if it’s pink, we need it! We gingen er gemakshalve altijd maar vanuit dat de roze kleur met kleurstoffen gemaakt werd, maar niet is minder waar. Het ingrediënt is namelijk een stuk minder smakelijk dan dat. Wij hoeven geen roze koeken meer…

roze koek

3. Het jaar voordat ik doodga deel #1

In een vijfdelige serie beschrijft journalist Lydia van der Weide het verhaal van Inge. Zij worstelt met een onmogelijke tweestrijd: leven of dood?

zelfdoding

4. Kruisverhoor

Elke week deelt een lezer de avonturen van zijn of haar geslachtsdeel in woord én beeld. Deze week: Stella (30): ‘Geslachtsdelen zijn niet mooi ontworpen’.

5. Larissa: ‘Eigenlijk voel ik me hier veel te goed voor’

Elke week geven we je een kijkje in iemands liefdesleven in VIVA’s rubriek ‘De status’. Larissa (28) is verstrikt in een relatie met een gebonden man.


Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

 Beeld iStock