Top 5 best gelezen artikelen – week 21

Heb je het deze week druk gehad en had je daardoor geen tijd om VIVA.nl te checken? No worries, we zetten de artikelen die je echt niet gemist mag hebben op een rijtje.

Zo lang zou je vrij moeten nemen om echt tot rust te komen

Een lang weekend is natuurlijk hartstikke fijn, maar een extra dagje vrij zorgt er vaak niet voor dat je volledig uitgerust weer aan de slag gaat. Soms ben je zelfs na een week vakantie nog niet helemaal tot rust gekomen. Hoelang moet je dan vrij nemen om weer fris en fruitig op de werkvloer te verschijnen?

Dit gebeurt er met je lichaam als je dronken gaat slapen

Wanneer je na een avondje borrelen of stappen dronken je bed in rolt, neem je niet echt de tijd om na te denken wat voor effect dronken gaan slapen op je lichaam heeft. Je wilt immers zo snel mogelijk in slaap vallen, en dankzij de alcohol gebeurt dat vaak ook. Maar er zijn meer effecten die de alcohol op je slaap heeft. We hebben ze voor je op een rij gezet.

Erotisch verhaal: ‘Hij schopte zijn broek op de vloer en eindelijk, eindelijk, mocht ik hem voelen’

‘De eerste paar weken bij mijn nieuwe werk waren spannend. Niet alleen mijn baan -als teamleider van een restaurant- was nieuw, maar ook de aanwezigheid van de aantrekkelijke chef-kok maakte mij zenuwachtig. Want hé, wat was dat een stuk. Al vanaf mijn eerste werkdag viel ik als een blok voor zijn donkere haren, bruine ogen en heerlijk Braziliaanse accent.’

Seks je slank in 5 standjes

Sleur dat lekkertje de slaapkamer in, wurm je in deze standjes en verbrand honderden calorieën. Ze zeggen niet voor niets: a summer body is made in spring.

Yes! De opblaasbare jacuzzi is weer verkrijgbaar bij Aldi

https://www.magazine.nl/abonnement/viva

VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.