Top 5 best gelezen artikelen – week 21

leukste artikelen

De best gelezen, en dus de artikelen die je eigenlijk niet gemist mag hebben, voor je op een rijtje.

1. Hoe is het nu met… Mike Starink?

Van ‘Liefde op het eerste gezicht’ en ‘Call tv’, maar ook van zijn gastrol in ‘Onderweg naar morgen’. Van die programma’s zou je hem kunnen kennen. Mike is inmiddels 45, en de laatste jaren horen we weinig meer over het leven van de presentator en acteur. Waar hangt hij uit?

mike starink

2. Hoe noem je het geslachtsdeel van je kind?

Er zijn eindeloos veel bijnamen voor onze geslachtsdelen. Maar hoe praat je over de vagina en piemel met je kind? Noem je het beestje bij de naam, of heb je er een origineel alternatief voor bedacht?

geslachtsdeel van je kind

3. Tegelijk naar bed: een must in je relatie?

Forummer doces en haar vriend gingen, toen de liefde nog pril was, altijd tegelijk naar bed. Tegenwoordig ligt zij er altijd eerder in en slaapt meestal al als hij bovenkomt. Raar, of doen andere forummers dit ook?

samen slapen

4. Dolores Leeuwin: ‘Ik voel me niet slim, vooral anders’

Sinds ze de ‘Nationale IQ Test’ won met een score van 159 (de meesten blijven hangen bij 100) kan niemand haar wat maken. Voormalig ‘Het Klokhuis’-presentatrice Dolores Leeuwin (45) heeft zichzelf eindelijk gevonden. “Ik hoef me niet meer aan te passen.”

dolores

5. Nieuw voor Nynke: Mijn leven als hond

Blogger Nynke (31) geniet nog even van haar leven als hond. Want ze weet dat daar straks een heel ander leven voor in de plaats komt.

Nynke de Jong

 

 

 

 

Beeld: iStock