Top 5 best gelezen artikelen – week 22

artikelen

Te druk geweest met genieten van het zonnetje, en daardoor VIVA.nl niet kunnen checken? Dat snappen we heus, en daarom zetten we de vijf best gelezen artikelen van afgelopen week voor je op een rij.

1. Vacature: word fulltime kattenknuffelaar en verdien 25 duizend euro per jaar

Ben jij gek op katten en zou je het liefst de godganse dag met de spinnende beestjes knuffelen? Die droom kan dankzij deze vacature werkelijkheid worden.

2. Kruisverhoor

Elke week deelt een lezer de avonturen van zijn of haar geslachtsdeel in woord én beeld. Deze week: Lucas (30): ‘We deden het doggystyle in een pikdonker steegje’.

 

3. De lekkerste momenten tijdens de sex volgens mannen 

Het grootste hoogtepunt komt aan het einde, maar tíjdens de daad komen er ook momenten voorbij die misschien wel net zo bevredigend zijn. Dit zijn de meest memorabele moves volgens het mannenpanel van LotteLust.

lekkerste momenten sex

4. Deze armband geeft je een schok als je te veel geld uitgeeft

In geld uitgeven zijn we meer dan goed. Voor dames met een gat in hun hand is er nu hét perfecte accessoire ontworpen: een armband die je een schok geeft als je te veel geld hebt uitgegeven.

5. Zwangerschapsaankondiging: ‘Zij proberen al tien jaar om zwanger te worden’

Forummer Fresiaatje is zwanger van haar tweede kind. Ze vindt het moeilijk om dit te vertellen aan goede vrienden, omdat zij tien jaar geprobeerd hebben om zwanger te raken.

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Beeld iStock