Top 5 best gelezen artikelen – week 22

best gelezen

Heb je het deze week druk gehad en had je daardoor geen tijd om VIVA.nl te checken? No worries, we zetten de artikelen die je echt niet gemist mag hebben op een rijtje.

‘Dit is misschien wel de slechtste film op Netflix ooit’

Een nieuwe week betekent een lading nieuwe films op Netflix. En dus prijkte daar Ibiza op de homepage van de streamingdienst, een film over Harper die samen met twee vriendinnen spontaan naar Ibiza vliegt en verliefd wordt op een dj. Een kijktip? VIVA’s Lise vindt van niet.

ibiza netflix

Inslaan maar: deze goedkope huiswijn wint internationale prijs

Dat dure wijn niet altijd de beste wijn is, blijkt maar weer uit de uitslag van de International Salute to Excellence Award. Daarin kwam de budgetwijn van HEMA als beste uit de test.

huiswijn hema

6 x Doggy style nét even anders

‘Op zijn hondjes’ is de nummer één in het rijtje favoriete rollebolposities van mannen. En dat is niet zo vreemd als je je bedenkt dat hij het beste uitzicht ooit heeft tijdens het uitoefenen van deze positie. Maar niet alleen mannen slaan hun slaatje uit dit standje. Aangezien dit standje garant staat voor veel ‘diepte’ en stimulatie van de G-spot, lusten wij vrouwen er ook pap van. Om wat variatie toe te voegen in de slaapkamer deelt LotteLust een paar nieuwe, spannende tips voor variatie op de doggy style.

Deze week begon met een volle maan en dat verklaart weer een heleboel

Als wij de sterren mogen geloven, betekent het eind van mei en het begin van juni een opgeruimd hoofd vol met ideeën. De maancyclus van mei staat namelijk geheel in het teken van nieuwe inzichten en verlichting, waarbij de weg naar nieuwe gedachten in je hoofd wordt vrij gemaakt. Door deze maancyclus heb je eigenlijk gewoon de lente in je bol, vol met nieuwe beginnen.

volle maan

Do’s en don’ts om de nacht door te komen als het zo warm is

De afgelopen weken hebben we heel wat mooie dagen gehad en voorlopig blijft het ook lekker warm. Je hoort ons allesbehalve klagen over de lange, zwoele zomeravonden, maar ’s nachts mag het wel nét even wat koeler. Want van dat plakkerige gevoel in bed worden we minder vrolijk, en het maakt onze nachtrust ook niet bepaald blij.

slapen met warm weer

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.