Top 5 best gelezen artikelen – week 22

Druk geweest deze week? Geen probleem! De artikelen die je niet gemist mag hebben, voor je op een rijtje.

1. Blog Zimra: Minder vlees eten = goed voor de lijn

Wil je een paar kilootjes kwijt? De tip van Zimra Geurts: minder vlees eten.

blog zimra geurts

2. Hoe is het nu met.. Adje?

We kennen hem als het sukkeltje van Paul de Leeuw, die in bakken vla werd geduwd, moest sumoworstelen of verkleed als witte boon in tomatensaus sprong. Sinds de laatste ‘Mooi! Weer de Leeuw’ in 2010 is het echter verdomd stil rondom Arijan van Bavel (36). Wat doet de acteur sinds hij niet meer aan Pauls zij staat?

adje

3. Nina Pierson: ‘Ik ben ervan overtuigd dat mijn vader door de juiste voeding langer heeft geleefd’

Ze richtte het creatieve bureau PUP op, startte samen met man Jop de saladebarketen SLA én is sinds eind vorig jaar hoofdredacteur van het online health magazine Bedrock. De missie van multi-ondernemer Nina Pierson (30): mensen bewustmaken van de gezonde keuzes die ze dagelijks kunnen maken.

nina pierson

4. Hoe vaak mogen jouw kinderen een snoepje?

Forummer lonelyrider probeert het snoepgedrag van haar kinderen te beperken tot 1 à 2 keer in de week. Maar van andere ouders hoort ze dat hun kinderen elke dag iets te snoepen krijgen en dat dit geen kwaad kan. Ze vraagt zich af wat andere forummers doen.

kinderen snoepje

5. De beste plekken voor sex op vakantie

De zomer komt eraan, heerlijk! Hopelijk staan je dagen te wachten vol zon, zee, totale ontspanning en… sex. Veelvuldige, fantastische sex als het aan ons ligt. Streep jij deze zomer de volgende must-do’s van je sex-bucketlist?

sex op vakantie

Beeld: iStock