Top 5 best gelezen artikelen – week 23

artikelen

Te druk geweest met genieten van het zonnetje, en daardoor VIVA.nl niet kunnen checken? Dat snappen we heus, en daarom zetten we de vijf best gelezen artikelen van afgelopen week voor je op een rij.

1. Kruisverhoor

Elke week deelt een lezer de avonturen van zijn of haar geslachtsdeel in woord én beeld. Deze week: Joyce (30): ‘De verwarming stond expres uit, zodat mijn tepels hard zouden zijn’.

2. De status: Liselotte is beschadigd

Liselotte (33): ‘Ik moest een ander slot op de deur zetten voor mijn ex’.

status

3. 8 schoonmaakfouten waardoor je huis juist viezer wordt

Ben jij een echte schoonmaakfanaat en haal je de stofzuiger het liefst drie keer per dag door je huis? Dan is het te hopen dat je dat op de juiste manier doet. Sommige schoonmaakfouten zorgen er namelijk voor dat je huis juist viezer wordt in plaats van schoner. Say what?!

schoonmaken

4. De Badjas: Bitterballen

De Badjas is een bewust naamloze schrijver uit Amsterdam, die elke week over zijn sexavonturen vertelt: ‘Geen van ons maakte aanstalten om te vertrekken’

column de badjas

5. ‘Vraagt een vrouw aan de dokter’ #4: Is de anticonceptiepil slecht voor me?

Vrouwen stoppen massaal met het gebruik van de pil, maar is ie nu echt zo slecht voor je of is het bangmakerij? En wat zijn de alternatieven? Dokter Jort geeft advies.

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Beeld iStock