Top 5 best gelezen artikelen – week 23

artikelen

Heb je het deze week druk gehad en had je daardoor geen tijd om VIVA.nl te checken? No worries, we zetten de artikelen die je echt niet gemist mag hebben op een rijtje.

 

1. Zo heb je deze zomer geen last meer van schurende dijen

Langzaam wordt de temperatuur hoog genoeg om rokjes en jurkjes met blote benen aan te kunnen. Maar met dat warme weer is de kans groot dat je last krijgt van schurende dijen. En écht, je bent niet de enige. Met deze tips kom je zonder uitslag en irritatie de zomer door!

 

2. Waarom mannen zo vaak met hun hand in hun broek zitten

Mannen die met hun hand in hun broek zitten: als je het ons vraagt is het ongemakkelijk en onhygiënisch. Of het nou even snel tijdens een gesprek is of wanneer ze een avondje aan het bankhangen zijn, wat mij betreft zie ik het nooit meer. Maar mannen hebben deze rare gewoonte niet voor niets, zo blijkt.

 

 

3. Insta-trend: iets dikker en veel gelukkiger

Zoek op Instagram op #transformationtuesday en je wordt overspoeld met voor- en nafoto’s van in een paar maanden gekweekte slanke en afgetrainde lijven met billen zo rond als een basketbal. Maar er zijn óók vrouwen die het gedieet en gesport meer dan zat zijn. En zij laten van zich horen.

 

 

4. Kiki #12: ‘Toen hij zachtjes in mijn tepels kneep, voelde ik me vochtig worden’

Kiki Faber (25) – inderdaad het nichtje van de welbekende Floor Faber – is pas verhuisd naar de grote stad Amsterdam, waar ze met haar grote mond, impulsiviteit en chaotische gedrag genoeg dingen meemaakt. Deze week schrijft ze over haar magische nacht met Kees.

 

5. 10 dingen die elke vrouw met lang haar herkent

Prachtig is het zonder twijfel, maar af en toe ook zeker lastig. Elke vrouw met lange lokken weet precies wat we bedoelen. Het vergt in de meeste gevallen niet alleen veel tijd, maar het brengt ook aardig vaak wat ongemakken met zich mee.

Beeld: iStock

»BESTEL VIVA ONLINE | KLIK HIER«

Marjolein woont in de stad (Amsterdam) maar hunkert naar de natuur. En als ze een tijdje door de duinen heeft gestruind, verlangt ze weer naar de stad met z'n knallende energie. Ze vindt de menselijke psyche rete-interessant en schrijft daarom graag op Viva over waarom we de dingen doen die we doen, waar we naar verlangen en hoe die grijze massa van ons werkt. Want eigenlijk zijn we maar gekke (en daarom interessante!) wezens.