Top 5 best gelezen artikelen – week 23

best belezen

Voor wie het deze week drukker had met andere dingen, zetten wij de best gelezen artikelen van VIVA.nl van afgelopen week op een rij. Zo hoef je niks belangrijks te missen.

1. Marjolein: ‘Als ik me uitkleed is het net alsof ik een pudding uit de verpakking haal’

In VIVA Flashback blikken we terug op verhalen uit oude VIVA’s. Deze week spreken we met Marjolein (33), die haar hele leven al worstelt met haar gewicht.

Marjolein Staal4

2. Hoe roze is die wolk écht met Monique Smit?

Als vrouw-van-de-wereld dacht je dat jij nóóit zo’n moeder zou worden die haar krijsende kind in de supermarkt zou sussen met een XXL zak snoep. En vanzelfsprekend zou je blijven backpacken door Azië, want Center Parcs: jou niet gezien! Wat blijft er over van die plannen als de baby er eenmaal is? We vragen het zangeres Monique Smit.

monique smit

3. Biertje met Freek van Noortwijk: ‘Mensen komen voor ons eten, niet voor Katja’

VIVA drinkt elke week een drankje met een leuke man. Deze week doen we een biertje met Freek van Noortwijk (27), chef-kok van Guts & Glory en het onlangs geopende restaurant Breda in Amsterdam.

freek van noortwijk

4. 3FM-dj Annemieke Schollaardt: ‘Ik ben geen excuustruus. Ik maak gewoon goeie radio’

Ze greep nét naast de pot in ‘Wie is de Mol?’, reisde met Douwe Bob naar het Songfestival, is al tien jaar succesvol als 3FM-dj en 
ze is ook nog gelukkig getrouwd 
en trotse moeder. Stilzitten? 
Annemieke Schollaardt (37) 
heeft energie voor tien.

annemieke schollaardt

5. Fleurs column: Soepele lendenen

Zet columniste Fleur in een supermarkt in het buitenland en ze heeft een blik als na een spectaculair drietrapsorgasme. Herkenbaar?

fleurs column

Beeld: iStock
Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.