Top 5 best gelezen artikelen – week 24

artikelen

Te druk geweest met genieten van het zonnetje, en daardoor VIVA.nl niet kunnen checken? Dat snappen we heus, en daarom zetten we de vijf best gelezen artikelen van afgelopen week voor je op een rij.

1. Cocktail op een stokje: zo maak je Licor 43-ijs

Met dit warme weer gaan zowel cocktails als ijs er behoorlijk goed. Waarom die twee niet combineren? Probeer vooral deze yummy variant van Licor 43-ijs ook eens…

Licor 43 ijs

2. Kruisverhoor

Elke week deelt een lezer de avonturen van zijn of haar geslachtsdeel in woord én beeld. Deze week: Melanie (29): ‘Ik zat aan tafel bij zijn 
ouders zonder slipje onder mijn rokje’.

3. Waarom je je telefoon nóóit naast je in bed moet opladen

Ligt jouw telefoon ’s nachts ook altijd naast je terwijl je ligt te snurken? Het lijkt superhandig: hij is vol als je opstaat en je hebt ‘m ’s ochtends direct binnen handbereik om je social media te checken. En bovendien: hoe word je anders wakker?

telefoon opladen in bed

4. Onderzoek wijst uit: dit is het perfecte leeftijdsverschil in een relatie 

Er is een hoop te doen rondom leeftijdsverschillen binnen een relatie. Cougars, een oude bok met een jong blaadje… Eindelijk wijst onderzoek uit wat precies het ideale verschil is!

leeftijdsverschil

5. Jess test: tandenpoetsen met houtskool

Gekke onderzoeken en DIY’s: het internet staat er vol mee. Maar wat werkt echt en wat is slap gelul? VIVA’s Jessica test het uit. Deze week in Jess test: tandenpoetsen met houtskoolpoeder voor een extra wit gebit.

tandenpoetsen houtskool

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Beeld iStock