Top 5 best gelezen artikelen – week 24

best gelezen

Heb je het deze week druk gehad en had je daardoor geen tijd om VIVA.nl te checken? No worries, we zetten de artikelen die je echt niet gemist mag hebben op een rijtje.

Geen zin meer in seks met je partner? Probeer deze tips eens

Als je al wat langer in een relatie zit, is het op zich normaal dat je niet meer elke avond de kleren van zijn lijf wilt rukken. Of iedere week. Of iedere twee weken. Want je bent druk, hebt verantwoordelijkheden, een sociaal leven, hobby’s, misschien wel kinderen, en als je dan allejezus ook nog seks moet hebben… Deze tips brengen some sexy back (yeah).

Maankinderen opgelet: morgen wordt weer een feestje

Het is eigenlijk wel grappig; zodra de zon schijnt en de temperaturen stijgen lijkt iedereen beter in zijn vel te zitten en meer energie te hebben. We zoeken de buitenlucht meer op en kluisteren niet meer aan huis zoals we dat in de donkere wintermaanden doen. Maar die extra dosis energie, komt dat nu echt door de zon of is er meer aan de hand? Morgen begint een nieuwe maancyclus en die zou zomaar van grote invloed kunnen zijn…

volle maan

VIVA’s Milou en Kimberly bezochten een seksfeest én zo ging het eraan toe

Ooit hadden ze een smoezelig imago, inmiddels lijken ze mainstream. VIVA’s Kimberly en Milou bezochten een exclusief seksfeest en keken hun ogen uit: ‘Alsof we een Rubiks-kubus van naakte lichamen zien.’

Amber: ‘Mijn vagina kan sinds kort handsfree klaarkomen’

In de rubriek Poezenalbum deelt elke week een lezer de avonturen van zijn of haar geslachtsdeel.

Amber is 30 jaar oud en werkt als maatschappelijk werker. Ze heeft al bijna tien jaar een relatie en twee zoontjes. Ze heeft met 40 mensen het bed gedeeld waarvan ze er met drie een relatie had. Amber noemt haar geslachtsdeel poenie of iets anders gekscherends.

Kiki #13: ‘Ik zie voor me hoe Kees keek toen ik hem aftrok’

Dinsdag

Wanneer ik met een klant praat, als in de tram zit en zelfs als ik een tosti eet overvalt me maar al te vaak een geile herinnering. Dan zie ik voor me hoe Kees keek toen ik hem aftrok: hoe zijn mond een beetje openstond, dat hij steeds sneller ging ademhalen, zijn zachte gekreun en uiteindelijk de siddering die door zijn lichaam ging. Het gaf me een gevoel van macht dat ik dat voor elkaar kreeg. Ik heb zo’n behoefte aan een vervolg en zorg dat ik er klaar voor ben. Ik poets, flos, scheer en smeer en draag steeds sexy kanten cheekies die helaas erg kriebelen. Jammer genoeg heb ik Kees sindsdien niet meer gezien. Hij werkt in een bar dus tegen de tijd dat ik thuiskom, is hij naar zijn werk, en als ik in bed lig, komt hij thuis. Even heb ik overwogen om de wekker te zetten rond een uur of drie zodat ik hem ‘toevallig’ kan tegenkomen, maar dat vond ik een beetje te wanhopig.

VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.