Top 5 best gelezen artikelen – week 24

artikelen

Voor wie het deze week drukker had met andere dingen, zetten wij de best gelezen artikelen van VIVA.nl van afgelopen week op een rij. Zo hoef je niks belangrijks te missen.

1. 5 vragen aan de vriendin van boer Tom

Tijdens het ‘Boer zoekt vrouw’-avontuur kwam hij zijn grote liefde niet tegen, maar daarna liep hij Marieke tegen het lijf. Wij voelden Marieke aan de tand over haar relatie met de bekende boer én het boerenleven.

marieke en tom

2. Veronique: ‘Na vier wijn mijn stomazakje legen op een Dixie valt niet mee’

Handicap of niet: je kunt net zo hard uit je dak gaan in de tent. Veronique Gerrits (26, secretaresse) heeft een stoma, maar kan prima losgaan op Dreamfields, Emporium en de Vierdaagsefeesten.

stoma

3. Blog Michelle: Middelbare school

Van een tijd dat haar grootste zorg te maken had met wie er die avond online zou zijn op MSN kan VIVA’s Michelle nu alleen nog dromen.

Michelle blog 6b

4. Boer Tom: ‘Zonder BZV was ik ook wel iemand tegengekomen’ 

Hij kreeg tijdens zijn deelname aan ‘Boer zoekt vrouw’ maar liefst 1808 brieven, en ging er uiteindelijk met Rimke vandoor. Inmiddels is boer Tom (33) alweer een tijd samen met Marieke. Hoe verging het de polderhunk na ‘BZV’?

boer tom

5. Schijtgids: hoe ziet gezonde poep eruit?

Het is bruin en het stinkt maar er is niemand die na afloop uitgebreid z’n drol gaat bestuderen. Maar juist dat vindt darmfloratherapeut Nienke zo jammer. “We praten er te weinig over, waardoor heel veel mensen niet weten wat nou normale poep is.”

gezonde poep

Beeld: iStock