Top 5 best gelezen artikelen – week 25

digitale

Heb je het deze week druk gehad en had je daardoor geen tijd om VIVA.nl te checken? No worries, we zetten de artikelen die je echt niet gemist mag hebben op een rijtje.

Dít is officieel de knapste man van Nederland (en hij is nog vrijgezel)

De Miss Nederland- en Miss Universe-verkiezingen kent iedereen wel, maar wist je dat er jaarlijks ook gekeken wordt naar de knapste mannen ter wereld? In aanloop naar de grote finale van de Men Universe-verkiezing op 27 juli aanstaande in de Dominicaanse Republiek is déze aantrekkelijke man alvast verkozen tot ‘knapste man van Nederland’.

knapste man van nederland

Kiki #14: ‘Ik was zo opgewonden dat hij nog maar een tikje tegen mijn clitoris hoefde te geven en ik kwam klaar’

Zaterdag

Ik doe een weekendje dorp. Gisteren heb ik bij mijn ouders geslapen, nu sta ik met een biertje in Mia’s tuin. Bijna iedereen ken ik omdat ik met ze op school heb gezeten, of via via. Even verderop staat Nol, mijn ex, tussen een groepje jongens. Ik loop naar hem toe. ‘Hé Kiki.’ Hij zoent me op mijn wang. ‘Ik wist niet dat jij ook zou komen.’

Erotisch verhaal: ‘Ik draaide me op mijn buik en terwijl mijn vriend me gretig van achteren nam, werd alles gefilmd’

‘Ik lag rustig op de bank een boek te lezen toen plots mijn vriend halfnaakt voor mijn neus stond. Hij droeg slechts een sexy donkerblauwe pantalon, zonder shirt of hemd. Zijn stropdas hing er losjes bij en zijn haren zaten nonchalant in de war. In zijn rechterhand droeg hij een videocamera en ik wist precies hoe laat het was…

Deze vier vieze dingen gebeuren er met je lichaam als je te weinig water drinkt

‘Je moet voldoende water drinken’, het is de nummer één tip van zowat iedereen nu de zomer in aantocht is. Want met grote hitte is het drinken van water een echte must. Maar bij gebrek aan je herbruikbare waterfles, preppings en tijd kan het zijn dat het drinken van water er nog wel eens bij inschiet… Wat gebeurt er eigenlijk met je lichaam als je op zulke dagen te weinig water drinkt?

Zoontje heeft totaal niet door dat ‘ie zijn moeder met een hilarisch bord opwacht

Terugkomen van een zakentrip en dan op het vliegveld worden opgewacht door je vierjarige zoontje, dat is natuurlijk erg fijn thuiskomen. Toch moest de Amerikaanse Barbara, de moeder van de vierjarige Damien Nielsen, twee keer knipperen met haar ogen toen ze de gate uit liep. Damien stond zijn moeder op te wachten met een, uhm, wel heel bijzonder bord.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.