Top 5 best gelezen artikelen – week 25

leukste artikelen

Misschien heb je lekker in de zon gezeten of had je simpelweg geen tijd om VIVA.nl te checken. Daarom zetten we de artikelen van afgelopen week die je niet gemist mag hebben, op een rijtje.

1. Nieuw voor Nynke: Voor Janne

Dat Nynke negen maanden getrappel heeft gevoeld, haar hartslag urenlang op hartmonitoren heb gehoord. En dat al dat getrappel en geklop van Janne kwam, en van niemand anders. ‘Dat jij het al die tijd was.’

nynke de jong

2. Hoe is het nu met… Baas B?

Je kent hem vast nog van zijn grote hits met Lange Frans: Bart Zeilstra, alias Baas B. Na het grote succes werd het stil rondom de rapper. Wij zijn benieuwd: waar heeft ie uitgehangen en hoe is het nu met hem?

baas b

3. Personal trainer Margretha: ‘Ik voelde me regelmatig een fucking loser, omdat het niet lukte’

Margretha (42) bewoog altijd al graag, maar was niet altijd zo fit als nu. Tijdens een heftige ziekte kwam ze vijftig kilo aan en dat moest er ook weer af. Nu is ze personal trainer en helpt ze anderen met hun afvalrace.

margretha van de laar

4. De grootste ergernissen in andermans huishouden

Stinkende handdoeken, een penetrante hondengeur of toiletpapier dat verkeerd om hangt. Waar erger jij en aan als je bij iemand anders thuis bent? VIVA-forummers doen een boekje open.

andermans huishouden

5. Anna Nooshin: ‘Alles in het leven kan beter’

Van vluchteling tot YouTube-hit, bestsellerauteur, Instagram-babe, ‘RTL boulevard’-lifestyledeskundige, presentatrice en ontwerpster van een lingerielijn: Anna Nooshin (29) is een multi-talent: “Maar het kan altijd beter. Alles in het leven kan beter.”

anna nooshin

 

Beeld: iStock