Top 5 best gelezen artikelen – week 26

leukste artikelen

Heb je deze week druk en had je daardoor geen tijd om VIVA.nl te checken? No worries, we zetten de artikelen die je echt niet gemist mag hebben op een rijtje.

1. Domien Verschuuren: ‘Ik dacht: nu ga ik los, nu ga ik neuken. Maar ik bleek daar een sulletje in’

Sinds een halfjaar gaat zijn wekker elke dag om tien voor vier. Een keertje snoozen en dan hup, eruit. 3FM-dj Domien Verschuuren (29) is eigenlijk helemaal geen ochtendmens, maar nam toch het stokje over van Giel Beelen.

2. Kruisverhoor

Elke week deelt een lezer de avonturen van zijn of haar geslachtsdeel in woord én beeld. Deze week: Linde (28): ‘Per ongeluk had ik zijn eikel beschadigd’.

3. Mensen die werken in dít vakgebied gaan het meest vreemd met collega’s

Vreemdgaan blijkt nog steeds big business. Toch is het waarschijnlijker dat je lief vreemdgaat op de werkvloer in plaats van het wereldwijde web.

4. Katinka gaat vreemd: ‘Ruim voor de bruiloft moet het uit zijn met Leon’

Katinka (34) is verloofd en gaat al acht maanden vreemd.

5. Deze films en series verschijnen in juli op Netflix

Er is weer een nieuwe maand in aantocht, wat automatisch betekent dat er nieuwe series en films op Netflix aan zitten te komen. Yes, tijd voor binge watching!

netflix juli

Wil je niets meer missen van VIVA én deze zomer shinen met een toffe crossbody tas? Profiteer nu van onze speciale aanbieding: een halfjaar VIVA voor € 11 per maand en een GRATIS tas van Burkely t.w.v. € 69,95

Een bericht gedeeld door VIVA (@viva_nl) op