Top 5 best gelezen artikelen – week 26

artikelen

Soms heb je nu eenmaal geen tijd om VIVA.nl te bekijken, en dat snappen wij heus. Daarom zetten we de top 5 best gelezen artikelen voor je op een rij, dan ben je in één keer bijgepraat.

1. Bizarre dingen die ouders vragen

“Of ik mijn voormalige buurjongetje niet met mijn dochters poppenwagen wilde laten spelen. Daar zou ie homo van worden.” Sommige ouders vragen de gekste dingen. Heb jij weleens een vreemd verzoek van ouders gehad?

bizarre-dingen-die-ouders-vragen

2. VIDEO: K-otic is terug

In 2001 gebeurde het voor Anna, Bouchra, Bart, Stefan, Martijn, Rachel en Sita. Na hun deelname aan ‘Starmaker’ vormden ze de groep K-otic. Nu, vijftien jaar later, komen ze weer bij elkaar voor een reünieconcert in de HMH. Tijdens de Foute Party van Q-Music kregen we alvast een voorproefje.

K-otic

3. Drugs voor dummies: de meest gebruikte drugs in de party scene

Loop een willekeurig festivalterrein op en je staat tussen de strakgespannen kaken en vergrote pupillen. Voor wie er geen kaas van gegeten heeft: dit zijn de meest gebruikte drugs in de party scene.

drugs

4. Gwen van Poorten: ‘Ik dacht altijd dat het knettergek moest

Nóóit zou ze worden zoals de doe-maar-normaal-dan-doe-je-gek-genoeg-mensen in het Brabantse dorpje waar ze opgroeide. De presentatrice wilde anders zijn, opvallen, extremen opzoeken, en dat is wat ze nu doet.

gwen2cover

5. Aantrekklijk: 9x de fijnste playsuits

Hoewel het weer nog niet helemaal meewerkt, zijn wij er al meer dan klaar voor de zomer. Welk fashion item je het ultieme zomergevoel geeft? Juist, de playsuit. Lekker luchtig en je kan ‘m voor elke gelegenheid stylen.

playsuit

Beeld: iStock