Top 5 best gelezen artikelen – week 27

artikelen

Heb je deze week druk en had je daardoor geen tijd om VIVA.nl te checken? No worries, we zetten de artikelen die je echt niet gemist mag hebben op een rijtje.

1. Do: ‘Gevoelens voor een ander hebben niets te maken met dat je partner niet leuk is’

Do is terug en heeft een Nederlandstalig album uitgebracht: ‘Momentum’. Tijd om haar het vuur aan de schenen te leggen met wat lastige dilemma’s.


2. Kruisverhoor

Elke week deelt een lezer de avonturen van zijn of haar geslachtsdeel in woord én beeld. Deze week: Leonard (31): ‘We waren net vol in actie toen die oudere wandelaar eraan kwam’.

3. Zoveel minuten duurt het ideale potje sex

De een houdt van urenlange vrijpartijen, terwijl een ander niets opwindender vindt dan een snel maar stomend vluggertje. Hoe lang duurt de ideale sexsessie volgens jou? Het Britse sexspeeltjesmerk Lovehoney deed er onderzoek naar.

lekkerste momenten sex

4. Dit zijn de 10 beste films op Netflix

Yes, eindelijk heb je een middag/avond/hele dag vrij om lekker te Netflixen. Maar voor je het weet ben je een uur aan het zoeken naar een goeie film. Met dit lijstje is dat verleden tijd.

5. Krijg je een jongen of een meisje? Deze Chinese babykalender heeft het heel vaak goed

Het is de grote hamvraag wanneer je zwanger bent: wordt het een jongetje of een meisje? Hoewel je dit natuurlijk ook met een echo kunt zien, zou je het volgens de Chinezen ook kunnen voorspellen aan de hand van hun babykalender.

geslacht baby

Wil je niets meer missen van VIVA én deze zomer shinen met een toffe crossbody tas? Profiteer nu van onze speciale aanbieding: een halfjaar VIVA voor € 11 per maand en een GRATIS tas van Burkely t.w.v. € 69,95.

Beeld iStock