Top 5 best gelezen artikelen – week 28

artikelen

Heb je deze week druk en had je daardoor geen tijd om VIVA.nl te checken? No worries, we zetten de artikelen die je echt niet gemist mag hebben op een rijtje.

1. Kind wordt minder belangrijk gevonden dan andere kleinkinderen

Forummer MamavanP zit het niet lekker dat haar schoonouders de andere twee kleinkinderen voortrekken. Kan haar kind iets, dan kon de tweeling van haar zwager het altijd eerder. Moet ze gewoon haar mond houden of er iets van zeggen?

2. Dit zijn de eerste kandidaten van Expeditie Robinson 2017

De eerste kandidaten van het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson zijn bekend. Vier (nog) onbekende deelnemers zullen meedoen in de strijd om Robinson 2017 te worden.

expeditie robinson

3. Lazy Lovers: hét apparaat voor echte luie sex

Heb je na een lange werkdag geen puf meer voor een stomende sessie tussen de lakens? Of is de sleur erin gekropen en zijn jullie überhaupt niet zo actief meer in bed? No worries, want dankzij Lazy Lovers hoef je zelf tijdens de daad nauwelijks meer inspanning te verrichten.

lazy lovers

4. Op deze leeftijd gaan mensen het meest vreemd

Vergeven en vergeten, of een absolute deal breaker? Hoewel de een vreemdgaan als doodzonde #1 beschouwt, kan de ander een scheef gereden schaats nog wel door de vingers zien. Maar welke leeftijdscategorie maakt zich er er meest schuldig aan?

hoge sexdrive

5. Kruisverhoor

Elke week deelt een lezer de avonturen van zijn of haar geslachtsdeel in woord én beeld. Deze week: Lauren (27): ‘ Van een partyknak wordt niemand vrolijk, toch?’

Wil je niets meer missen van VIVA deze zomer? Profiteer nu van onze speciale aanbieding: 10x VIVA voor maar € 10

Beeld iStock