Top 5 best gelezen artikelen – week 28

artikelen

We zetten de artikelen die je deze week eigenlijk niet gemist mag hebben, voor je op een rij. Zo ga je up to date je weekend in.

1. Waarom hijgen  en kreunen we tijdens de sex?

Sommige vrouwen zijn muisstil, anderen schreeuwen zo hard dat de buren de politie bellen. Maar waarom hijgen en kreunen we eigenlijk? Yuri Ohlrichs, sexuoloog NVVS en consultant bij Rutgers, kenniscentrum voor sexualiteit, kan het ons vertellen. Waar is al dat gehuf en gepuf goed voor?

kreunen tijdens de sex

2. Wat niemand je vertelt over je kraamtijd

Lekkende borsten, slapeloze nachten, constant bezoek over de vloer en fantoomschopjes. De VIVA-forummers vertellen eerlijk wat niemand zegt over de kraamtijd.

kraamtijd

3. Volwassen en in handen van een loverboy: ‘Hij deed zich voor als de ideale man’

In handen komen van een loverboy, het overkomt alleen tienermeisjes. Toch? Niet dus: steeds meer volwassen vrouwen hebben te maken met gedwongen prostitutie. Wij spraken met Femke (55): ‘Hij deed zich voor als de ideale man.’

loverboy

4. Pas op: heet! Erotische verhalen voor een zwoele zomer

Het wordt een hete zomer, met de zwoele zomerspecial die we samen met Shespot.nlhebben gemaakt. Boordevol ondeugende en erotische verhalen waar je rode oortjes van krijgt. Op VIVA.nl delen we er alvast een met je. Geniet ervan!

erotisch-verhaal

5. Kim Feenstra: ‘Porno? Ben ik gek op. Maar dat kijkt toch iedereen?’

Ze slingert de ene na de andere pikante plaat van zichzelf op social media en rollebolde poedeltjenaakt rond met BNN’s Geraldine Kemper. Kim Feenstra scoort wat ons betreft hoog op de lijst heetste vrouwen van Nederland.

kim feenstra

 

 

Beeld: iStock