Top 5 best gelezen artikelen – week 3

artikelen

Druk geweest met andere dingen dan VIVA.nl checken? Dat snappen we heus, en daarom zetten we de vijf best gelezen artikelen van afgelopen week voor je op een rij.

Beeld iStock

1. Anna in ‘Kruisverhoor’:’Ik ben weleens in slaap gevallen tijdens het beffen’

Elke week deelt een lezer de avonturen van zijn of 
haar geslachtsdeel in woord én beeld. Deze keer: Anna (30), ze is sinds twee jaar single en noemt haar vagina gewoon ‘kut’.

2. Dubbelgangers: zij lijken als twee druppels water op elkaar, maar zijn geen familie

We geloven graag dat we stuk voor stuk uniek en bijzonder zijn. Maar wat als blijkt dat je aan de andere kant van de wereld, of zelfs om de hoek, een dubbelganger hebt rondlopen?

3. De Badjas: Goedkoop

De Badjas is een bewust naamloze schrijver uit Amsterdam, die elke week over zijn sexavonturen vertelt: ‘De volgende ochtend liep ik langs de huisartsenpost voor bloedonderzoek’

column de badjas

4. Zoë (32) is verliefd op haar beste vriendin

Elke week geven we je een kijkje in iemands liefdesleven in VIVA’s rubriek ‘De Status’. Zoë (32) is verliefd op haar beste vriendin, maar zij niet op haar.

5. Yvonne Coldeweijer exit bij ‘Wie is de Mol?’

Nummer twee heeft z’n koffers gepakt bij ‘Wie is de Mol’. Of eigenlijk: ze is gewoon keihard uit het spel gegooid. Yvonne Coldeweijer moest een tijd lang flink liegen tegen haar YouTube-volgers, maar kan inmiddels weer haar volledige leven op tafel gooien.

yvonne coldeweijer wie is de mol