Top 5 best gelezen artikelen – week 31

artikelen

Druk geweest met andere dingen dan VIVA.nl checken? Dat snappen we heus, en daarom zetten we de vijf best gelezen artikelen voor je op een rij.

1. VIDEO: Zo geef je hem een penismassage

Als je zelf geen penisbezitter bent, is het moeilijk om in te schatten wat hij nou écht lekker vindt. Gelukkig is er hulp in de vorm van deze video, waarin wordt uitgelegd hoe je zijn kleine vriend op en top verwent.

penismassage

2. Mama Mia: Blunders van moeders

Een velletje tussen de rits, een koud groentehapje of je pasgeboren baby vergeten bij de bakker: deze forummers biechten openhartig hun moederblunders op.

blunders van moeders

3. VIDEO: Orlando Bloom naakt op vakantie (ongecensureerd!)

De hele dag zwerven de beelden van een poedelnaakte Orlando Bloom al over het internet. Maar: met een zwart balkje voor zijn edele delen. Nu niet meer!

orlando bloom naakt

4. 15x om rekening te houden bij een trio

Lonk je naar een eerste trio-ervaring? Spannend! Deze 15 dingen men er waarschijnlijk nooit bij verteld, maar wel handig zijn om te weten.

 

Trio

5. YouTuber Rutger Vink en zijn vriend Thomas: ‘Wij hebben ook het recht om verliefd te zijn’

Met 340.000 abonnees is Rutger ‘Furtjuh’ Vink (26) een van de grootste YouTube-sterren van Nederland. Vorig jaar kwam hij online uit de kast. Dat hij daarmee zelfs het journaal haalde, had hij nooit kunnen bedenken.

Rutger Vink

Beeld: iStock