Top 5 best gelezen artikelen – week 32

best gelezen artikelen

Druk geweest met andere dingen dan VIVA.nl checken? Dat snappen we heus, en daarom zetten we de vijf best gelezen artikelen voor je op een rij.

1. Wat is rimmen?

De een vindt het ’t ranzigste ooit, de ander kan zich geen sexpartij zónder voorstellen. We praten je bij over rimmen.

rimmen

2. De allerkoelste sexstandjes

Met warm en plakkerig weer staat een heet potje sex niet boven aan je verlanglijstje. Dus verzamelden we vijf sexstandjes waarbij je zelfs met tropisch weer nog een beetje koel blijft.

sexstandjes

3. Feiten en fabels over dik en dun zijn

Sommige mensen hebben het nergens anders over. Maar wat is er nou waar van wat we dagelijks te horen krijgen over zwaarlijvigheid, diëten en aankomen?

dik en dun

4. Hitsige heren: zo krijg je ze zover

Er is maar weinig nodig om kerels geil te maken, zou je denken. Maar ook mannen hebben zo hun voorkeuren. LotteLust zocht uit waar de heren het warm van krijgen.man geil maken

5. Zalando kortingscode voor 10% korting

Exclusief via VIVA krijg je 10% korting op ALLES van Zalando! Ook om verzendings- en retourneringskosten hoef je je geen zorgen te maken: die zijn er niet!

zalando kortingscode 2016

Beeld: iStock

Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.