Top 5 best gelezen artikelen – week 33

artikelen

Heb je deze week druk en had je daardoor geen tijd om VIVA.nl te checken? No worries, we zetten de artikelen die je echt niet gemist mag hebben op een rijtje.

1. Kruisverhoor

Elke week deelt een lezer de avonturen van zijn of haar geslachtsdeel in woord én beeld. Deze week: Naomi (28): ‘Volgens mijn nicht zorgt anale seks voor betere orgasmes’.

2. Wait, what? Deze Monopolyregels zijn helemaal geen echte spelregels

Gezellig, een spelletje! Maar soms kan een potje, Monopoly bijvoorbeeld, wel heul lang duren. Wat blijkt nu? Dat hebben we zelf in de hand.

monopoly spelregels

 

3. Column de Badjas

De Badjas is een bewust naamloze schrijver uit Amsterdam, die elke week over zijn seksavonturen vertelt: ‘ze is nat aan het worden. Ik voel en ik ruik het.’

column de badjas

4. Eindelijk: dit is hoe je ‘Primark’ écht uitspreekt

We kunnen er ellenlange discussies over voeren. Spreek je de naam Primark nou uit als Praaimark of als Priemark? Vanaf vandaag hoeven we ons het hoofd er nooit meer over te breken, want de winkelketen geeft eindelijk het verlossende antwoord.

primark uitspraak

5. Zo cheesy: er komt binnenkort een kaasfestival

Droom jij ’s nachts van een lekker stukje kaas en doe jij het liefst overal dit gele goedje door én overheen? Dan hebben we goed nieuws. Je kunt namelijk binnenkort naar een heus kaasfestival!

Background of fresh Swiss cheese

Wil je niets meer missen van VIVA deze zomer? Profiteer nu van onze speciale aanbieding: 10x VIVA voor maar € 10

Beeld iStock