Top 5 best gelezen artikelen – week 33

artikelen

Druk geweest met andere dingen dan VIVA.nl checken? Dat snappen we heus, en daarom zetten we de vijf best gelezen artikelen voor je op een rij.

1. De voegen in de badkamer: zo krijg je die krengen wél schoon

Ooit waren ze wit, maar inmiddels beginnen de voegen in je badkamer toch een ietwat gelige kleur aan te nemen. Ondanks dat je ze regelmatig te lijf gaat met een harde borstel. Met deze tips krijg je de voegen in je badkamer weer lekker schoon.

voegen badkamer schoonmaken

2. Mama Mia: Blunders van moeders – deel 2

Ook al probeer je als moeder alles goed te doen: iedereen begaat weleens een flinke blunder.

blunders

3. VIDEO: Deze onschuldige woorden moet je niet googelen

Stel, je wilt blauwe wafels maken. Waarom je dat zou willen doet er even niet toe, maar je wilt het. Je googelt ‘blue waffles’ om een recept te vinden, maar voor je het weet bevind je je op de meest ranzige website ooit over blue waffles disease, een aandoening aan je geslachtsdeel. Zo zijn er nog meer onschuldig ogende woorden die op Google leiden tot iets waar je totaal niet op rekent…

googelen

4. Nieuw voor Nynke: Vakantie

Voor Nynke en haar vriend Tom was het de eerste vakantie met baby Janne. ‘We bespraken de rampscenario’s vooral ook omdat we daarmee onszelf susten dat een vakantiehuis in Friesland de goede beslissing was.’

VivaNynke_blogger

5. VIDEO: Krijg pluisvrije krullen met hairplopping

Vreemd opkijken van kroeshaar of een mooie fro doen we gelukkig allang niet meer. Maar hoe je je krullen nou het best kan verzorgen, dat blijft een dingetje. ‘Hair plopping’ zou zorgen voor sexy, pluisvrije krullen. Hoe doe je het?

hair plopping