Top 5 best gelezen artikelen – week 34

artikelen

Druk geweest met andere dingen dan VIVA.nl checken? Dat snappen we heus, en daarom zetten we de vijf best gelezen artikelen voor je op een rij.

1. Opgebiecht: escapades van de foute man

Ook al stond het met koeienletters op zijn voorhoofd geschreven, we zijn allemaal weleens gevallen voor een foute man. Met een gebroken hart als onvermijdelijk gevolg. Deze mannen biechten hun meeste foute versieracties op.

foute man

2. Sex in de sauna: de do’s en dont’s

Met je lover in een stomende sauna, niemand in de buurt… De perfecte plek om van bil te gaan?  Er zijn dan wel een aantal dingen waar je op moet letten om de stomende sessie vlekkeloos te laten verlopen.

Sex in de sauna

3. VIDEO: Zo slaap je heerlijk tijdens een hittegolf

Het is lastig in slaap komen wanneer het snikheet is in je slaapkamer. Met deze eenvoudige truc maak je je eigen airco waarmee het binnen no time koel is. Welterusten!

slapen hittegolf

4. 9x het allerirritantst aan het hete weer

Ein-de-lijk is het zomer en ein-de-lijk kunnen we bier drinken op het terras. Maar ondertussen zitten we naast bezwete busreizigers en liggen we nachtenlang wakker. Je voelt hem al aankomen: het is tijd voor een klaagrondje (want tja, daar zijn we Nederlanders voor).

Hete weer

5. Van deze zomertrends hoeven we nog geen afscheid te nemen

De winkels hangen alweer helemaal vol met de nieuwste najaarsmode. Hoewel we eigenlijk nog helemaal geen afscheid willen nemen van de zomer, is dit wel een goed excuus om de garderobe langzamerhand up te graden.

zomertrends

Beeld: iStock