Top 5 best gelezen artikelen – week 35

artikelen

Druk geweest met andere dingen dan VIVA.nl checken? Dat snappen we heus, en daarom zetten we de vijf best gelezen artikelen voor je op een rij.

1. Wijntje (35) was verslaafd: ‘Cocaïne was mijn grote liefde…’ 

Haar eigen nieuwsgierigheid en hang naar avontuur dreven Wijntje (35) tot een cocaïneverslaving. ‘Het was de enige manier om me geen totale mislukkeling te voelen.’

cocaïneverslaving

2. Katja Schuurman & Floortje Dessing over fair fashion

Milieuschade, slavernij, de afvalberg: dat de textielwereld radicaal anders moet, is duidelijk. Katja Schuurman en Floortje Dessing waren hun tijd fair vooruit en richtten tien jaar geleden al een duurzame onderneming op. Hoe gaat het nu?

thumbnail_katja schuurman

3. Doekenbal: deze vrouwen rocken de hoofddoek

De een draagt ‘m uit geloofsovertuiging, de ander om haar kale hoofd te bedekken en weer een ander omdat het bij haar cultuur hoort. Maar een ding hebben ze gemeen: ze rocken de look. Deze vrouwen doen uit de doeken hoe ze hun hoofddoek dragen.

enaam header

4. Blog Sophie: Zes jaar

Misschien heeft Sophie het zelf gestimuleerd, maar ze vindt dat haar oudste dochter wel érg snel groot en zelfstandig wordt.

VivaSophie_blogger

5. Biertje met Matthijs Kleyn

VIVA drinkt elke week een drankje met een leuke man. Deze week chillen we met ex-Jakhals, televisiemaker en bestsellerauteur Matthijs Kleyn. Zijn tweede roman ‘Ik zie je’ ligt nu in de winkel.

Matthijs Kleyn

Beeld: iStock
Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.